Print Shortlink

At være ambitiøs giver flere dates

Der er ingen tvivl om at det at være ambitiøs og at have mod på livet giver flere dates. Nogle har igennem tiden blot gemt dette fænomen under dække af at kvinderne blot er “gold diggers”, men dykker man længere ned i emnet finder man kloge hoveder som f.eks. Tor Nørretranders som rent faktisk har en videnskabelig indfaldsvinkel til netop den problemstilling. Der er vel ikke nogen der er i tvivl om at jobbet som filminstruktør som udgangspunkt giver flere dates end jobbet som avisomdeler? Men hvad med en politimand kontra en pædagog? To jobs der giver nogenlunde det samme i løn, men som ligger i hver sin ende af skalaen hvad angår samfundets opfattelse af maskuliniteten i disse. Nogle gode bud? Jeg afslører min holdning til emnet i morgen. Indtil da må I have en fantastisk god weekend.

Leave a Reply