Print Shortlink

Datingside søger mediegrafiker

Jeg har et par venner der er in-between i øjeblikket, og jeg browser derfor løbende rundt både på jobsider og i mit netværk for at høre om der skulle være noget. Så faldt jeg over en fascinerende post på jobnet om at Netdate.dk søger en mediegrafiker. Det er jo generelt fuldstændig umuligt at komme til jobs i den branche, og jeg ville derfor lige poste den her hvis nogle skulle være interesserede: dating jobbet.

De fleste af mine venner arbejder inden for corporate finance, så det er ikke lige noget for dem. Men for andre kunne det absolut være en rigtig god mulighed for at få hul på bylden, hvis man står og forsøger at få fat i den branche. Er ikke sikker på hvor meget man skal være ind i netdating for at komme i betragtning, men det er da absolut et forsøg værd.

Leave a Reply