Print Shortlink

Det troede du ikke om netdating

En ting som du sikkert har hørt en del om vedr. Netdating, men måske aldrig rigtig prøvet selv, er det der med at mødes på offentlige steder første gang. Man bliver jo tudet ørene fulde af at det er det eneste rigtige at gøre, at alt andet er en sikker måde at blive slået ihjel af en psyko killer på og hvad ved jeg. Jeg er da også enig i at det teoretisk set er den bedste måde at mødes med en date første gang, men virkeligheden er bare at 90% af alle dem der møder hinanden på diverse netdating sites stadigvæk mødes privat allerede på første date. I den statistik er så også talt dem med det mødes offentligt kortvarigt, og derefter går hjem til hinanden bagefter, men alligevel. Der er en del der spørger mig hvad jeg personligt anbefaler når det kommer til det der med at mødes første gang, og der kan jeg kun sige at i de 9 år jeg har beskæftiget mig med netdating har jeg set absolut størst succesrate hos dem der mødes relativt hurtigt efter at have snakket sammen på nettet, men mødes et offentligt sted med henblik på at gå videre i privat omgivelser efter at have set hinanden an.

Leave a Reply