Print Shortlink

Netdating på det danske internet

Som netdating ekspert skal jeg selvfølgelig passe lidt på med hvad jeg siger, og hvad jeg anbefaler. Mange folk lytter til mig og har kæmpe respekt for mine holdninger, og med sådan en respekt og opmærksomhed følger et givent ansvar. Det ansvar er jeg klar til at leve op til. Derfor kan jeg også uden at blinke sige at netdating på den danske del af internettet fungerer enormt godt. Faktisk er det ærlig talt mit indtryk at det er i et af de lande hvor vi kulturelt virkelig har taget fænomenet netdating til os. Nogle vil mene at det står lige så godt til i andre, især Europæiske lande, men jeg vil fastholde at Danmark er et skridt foran. Det kan man åbenlyst observere hvis man fortolker resultaterne af en spørgeundersøgelse jeg lavede iblandt min umiddelbare familiære omgangskreds. Dog har jeg lovet de adspurgte ikke at publicere noget med deres navne her. Men det var yderst fascinerende.

One Response

  1. Flot at du viser så stort overskud og hjælper andre med at finde kærligheden. Efter at have været gymnasielærer i 25 år kan jeg love dig for at folk har brug for det. Kærligheden er ikke nem, og ligesom med andre ting her i livet kræver den at man bruger tid på at sætte sing ind i hvordan den fungerer. Den kommer jo desværre ikke med en manual.

Leave a Reply