Print Shortlink

Vælter investeringseksperter sig i damer?

Hvis man har set bare et par gode wall-street dramafilm fra hollywood kan man hurtigt få det indtryk at disse mennesker vælter sig i damer. Se f.eks. denne researcher på proinvestor.com. Umiddelbart virker han jo som en tilforladelig gut, men sandheden er nok i virkeligheden at der bag hans succes lever en mand der seriøst hygger sig grundet den livsstil han har formået at etablere. Nogle vil mene at det er uretfærdigt eller måske ligefrem uværdigt at han har det privilegium at leve på den måde alene fordi at han har succes i hans investeringskarriere. Men spørgsmålet er om det i virkeligheden ikke skyldes at de karaktertræk han har brugt til at få erhvervsmæssig succes er nogle af de samme han bruger i sit kærlighedsliv? I så fald finder jeg det helt naturligt og meget velfortjent. Succes er nu engang inspirerende.

Leave a Reply