Print Shortlink

Endnu et storslået eksempel

Der har i dating kredse floreret mange rygter om en hvis herre der skulle være ekstremt dygtig ud i det at skrive profiltekster. Jeg har netop set en tekst mere han har lavet, og man undres jo over hvorfor det kommer så nemt til ham. Profilen på hot.dk et er ret godt eksempel på hvor godt det kan gøres hvis man har arbejdet professionelt med dating i en årrække. Ikke at man er nødsaget til at bevæge sig på så høje tangenter for at opleve succes med online dating, men det er absolut et skub i den rigtige retning. Min umiddelbare fornemmelse er at i takt med at flere og flere finder ud af hvordan man griber online dating bedst an er man nødt til som ekspert at stramme skruen yderligere for at fremstå som værende bedrevidende inden for emnet. Derfor har jeg i sinde at tage på nogle af de store konferencer i 2012 for at tilegne mig ny viden jeg kan skrive ud om herinde.

One Response

  1. Er der folk der lever af at skrive profiltekster for andre på datingsider? Og i så fald er der nogle uddannelser på området du kan anbefale? Gerne noget hvor man kan få SU. Kunne godt tænke mig at arbejde med det.

Leave a Reply