Print Shortlink

Hvor tjekket er du?

Det at være tjekket er normalt noget man ser om en parallel til det at være ‘cool’. Men hvad hvis det at være tjekket dækkede over at have tjekket alle områder af sin person og sit liv igennem for at sikre at alt er som det skal være? Lidt ligesom at gå til lægen og lige få ham til at løbe hele kroppen igennem kan du med fordel se dig selv og dit liv lidt på afstand for at gøre status og finde ud af om der er nogle områder af dit liv der ikke helt spiller. Ser du lidt for ussel ud? Er du lidt for fed? Eller for selvfed? Sover du lidt for længe, og går lidt for sent i seng? Spiser du ikke godt nok? Er du lidt for hård ved dig selv når du snakker, eller for blød? Er du for hård, eller blød, mod andre? Der er mange ting at tage i betragtning når du laver den helt store gennemgang. Det er ikke noget der skal være et hasteprojekt, så lad være med at gøre det lige nu. Sæt noget fokuseret tid af til det hvor du gør det ordentligt. Og sørg så for at være ærlig når du gør det, så du kommer frem til nogle resultater og målsætninger der rent faktisk kan skabe nogle seriøse ændringer i dit liv.

Leave a Reply