Print Shortlink

IT-medie hopper på dating vognen

Nu går newz.dk ind og skriver om dating på nettet i kraft af en ekstern ekspert der tilsyneladende er begyndt at bidrage til siden. Newz.dk har altid været baseret på bidrag fra brugerne og derfor undrer det ikke at denne ressource nu har valgt at melde sig under fanerne. Dermed går de med på bølgen om brugerskabt indhold, men nu kredser det pludselig om online dating. Der har længe hersket en stigning i antallet af sider der beskæftiger sig med brugergenereret indhold, ikke mindst hvis vi kigger mod store internationale succeshistorier som f.eks. Wikipedia. Det vil antageligvis være tendensen i lang tid fremover, da det bygger broer imellem medie og læser på en måde vi hidtil ikke havde forestillet os ville være mulig. Nogle mener at det skyldes den teknologi vi i dag har til rådighed på internettet, men i virkeligheden startede det jo for årtier siden med de gammeldags læserbreve. Denne tendens har så udviklet sig til det vi i dag kender som brugergenereret indhold. Spændende ikke mindst.

Leave a Reply