Print Shortlink

Sindsygt morsom film på Vix

Vix.dk har længe været kendt for at være nogle af dem der har de mest sjove, skøre og totalt gakkede dating film på nettet. Men jeg synes godt nok at de overgår sig selv for hver dag der går. Prøv for eksempel at gå ind på siden og klik på det tag der hedder ‘speed’. Gå så videre til filmen med en pingvin på speed. Det er altså bare god humor. Men gad vide om de også synes det i zoologisk have? Nu ved jeg ikke om pingvinen i virkeligheden var på speed, eller om det er noget der er manipuleret, eller om den bare havde det sjovt. Men lad os nu sige at den rent faktisk var blevet medicineret med speed. Ville I finde det forkasteligt? Jeg så engang et klip på TV med en mand der indrømmede at han havde givet sin hamster steroider da han var yngre. Det modtog umiddelbart en del ris og IKKE ros fra publikum på det pågældende show. Men lad mig høre din holdning?

Leave a Reply