Print Shortlink

Frederik Fetterlein på netdate.dk

Her i landet er det ikke så tit vi ser kendte danskere der åbent står frem og fortæller at de dater på nettet. Men det er set nu hvor Frederik Fetterlein har valgt at gøre lige præcis dét. Hans valg er faldet på datingsiden netdate.dk, som man næsten kunne forvente. Siden passer meget godt ind i den opfattelse vi i offentligheden har af Frederik. Den ser godt ud og der er plads til lidt sjov og ballade, men det er samtidig et seriøst mødested. Så vidt jeg kan forstå på de artikler jeg har læst rundt omkring har han ret stor succes med det, og har modtaget over 200 breve allerede den første time. Men det er vel hvad man kan forvente når man mand der er SÅ eksponeret i medierne, og tilmed en meget brugt model, pludselig er i medierne med sådan en historie. Vi ønsker Frederik Fetterlein alt held og lykke med projektet, og håber at han finder en rigtig sød kæreste.

Leave a Reply