Print Shortlink

Spændende beretning fra en inspirerende single

Jeg har lige læst en spændende fortælling inde på single. Bloggen skrives af en kvinde der bestemt ikke er bange for at give os andre indblik i hvad hun går og laver. Ja faktisk synes jeg næsten at det grænser til oversharing. Men hende om det. Indtil videre nyder jeg hendes single blog og får mig et godt grin. Hun skriver primært om sine dating oplevelser, og det virker bestemt ikke til at det går stille for sig. Så sent som i weekenden kunne man læse om hvordan hun skulle på date, og mandag morgen modtager hun allerede søde SMS’er fra denne fyr der skulle være så fantastisk at han får alle andre til at fremstå som nogle nederdrægtige taberrøve. Lad os da håbe at det går for dem, og hvis du vil have indblik i hvordan en rigtig nymoderne single lever så klik forbi hendes blog.

Leave a Reply