Print Shortlink

Har du fundet en kæreste i år?

Jeg arbejder i øjeblikket på at kortlægge hvad de mennesker, der har fundet en kæreste i år, har gjort anderledes end alle andre. En af mine store læremestre fortalte mig engang at hvis man vil have succes med noget her i livet skal man kigge på hvad andre der tidligere har haft succes med det samme har gjort. Derfor har jeg tænkt mig at finde mennesker der har fundet en kæreste, og folk der ikke har men gerne ville, og så kortlægge i detaljer hvordan deres liv hænger sammen. Hvor bor de? Hvor går de på café, og hvor ofte? Hvad bestiller de? Hvilken uddannelse har de? Hvor meget tjener de? Hvordan opfatter de sig selv? Hvordan går de klædt? Hvad stemmer de på, politisk set? Hvilken telefon har de? Hvor længe har de været single? Synes du at det lyder spændende at komme i kløerne på en ægte ekspert og blive analyseret fra top til tå så skriv en kommentar der inderholder dine kontaktoplysninger, så hiver jeg fat i dig snarest.

Leave a Reply