Print Shortlink

God musik til første date

Vi ved alle sammen at musik kan bevæge os som intet andet. Det gør bare noget ved os, som man ellers ikke oplever. Derfor er det selvfølgelig også en rigtig god idé at involvere musik når man går på date. For at date handler jo netop om at få nogle følelser frem i sig selv og den man er på date med. Uden følelser vil din date betragte det som en klar fiasko uanset hvor godt du synes det gik. En af de sange jeg synes fungerer rigtig godt til de fleste dates er Clara Sofies nye single ‘Husker du’. De fleste husker hende nok fra sangen ‘Når tiden går baglæns’, som man slet ikke har kunne undgå hvis man hører bare en lille smule radio. Hendes sange har bare et eller andet der rammer dybt. Og det gælder uanset om du er single, i forhold og skal på date eller en tur i biffen med kæresten.

Leave a Reply